| Tytuł: | Czy ta pomyłka może mieć wpływ na wynik cytologii? |
| Autor: | magnolia 12.5.2010, 04:52 |
| Małe krwawienie po cytologii i w trakcie jest czymś normalnym. Mnie ginekolog zawsze uprzedza podczas badania, żebym się tym nie martwiła, jak się zdarzy. Kiedyś miałam nawet taką sytuację, że jak po badaniu, następnego dnia dostałam lekkie plamienie nie przeszło mi już do krwawienia miesiączkowego... trwało to ładne parę dni. Jednak wszystko było w porządku. Ja mam akurat małą nadżerkę i prawdopodobnie wynikało to z tego. Też się trochę martwiłam, ale Ty, martwiąc się jeszcze bardziej tylko zwiększasz stres. Lekarz wszystko Ci powie dokładnie. Jednak wg mnie nie jest to żadna anomalia | |
Laktacja
Widok matki karmiącej znany jest od wieków. Niestety mało kto wie, skąd tak naprawdę bierze się mleko matki. Jest to nader skomplikowany proces i warto go zaprezentować zaczynając od strony fizjologicznej.
Rodzenie
Rozwiązanie ciąży, którym jest moment porodu, to często bardzo wyczekiwany dzień. W tym czasie przychodzi na świat wyczekiwane i upragnione dziecko. Jest wiele kobiet , które bardzo stresują się tym dniem, szczególnie jeśli jest to ich pierwsze dziecko. Dlatego ważną rolę w trakcie ciąży i podczas porodu odgrywa spokój.