| Tytuł: | a może ktos miał podobne przeżycie???? |
| Autor: | miirra 12.5.2010, 04:52 |
| Witam mam pytanie do pana dr ginekologa błagam o szybką odpowiedz. W miesiącu pazdzierniku zrobiłam badanie cytologiczne z programu NFZ ale ze wynik pan dr kazał odebrac za ok 7-8 tygodni to trochę wydawało mi się długo i postanowiłam zrobi za 2 dni kolejne badanie cytologiczne w gabinecie prywatnym gdyż dr powiedział ze wynik będzie za 2 tyg. Po 2 tyg odebrałam wynik z prywatnego gabinetu i wynik był 2 stopien cytologi natomiast po 8 tygodniach odebrałam wynik z gabinetu refundowanego przez NFZ i wynik jest 3 stopien cytologi i zgłupiałam o co chodzi sama nie wiem co mam myslec jak moze byc taka róznica w 2 gabinetach w odległosci 2 dni było pobierana cytologia czy ktos moze mi odpowiedziec na moje pytanie bede bardzo wdzieczna A moze ktos z uzytkownikow mial podobne przezycie prosze o kontakt pozdrawiam i z gory dziekuje | |
| Autor: | kacha 12.5.2010, 04:52 |
| yyych.. no dziwna sytuacja.... ja to bym chyba zrobila jeszcze raz w innym miejscu... i po porostu wziela za prawidlowy wynik ten ktory wyszedl 2 razy... | |
| Autor: | kaja 12.5.2010, 04:52 |
| przede wszystkim dodatkowe badania a wczesniej wizyta u ginekologa z obydwoma wynikami. będzie dobrze | |

Laktacja
Widok matki karmiącej znany jest od wieków. Niestety mało kto wie, skąd tak naprawdę bierze się mleko matki. Jest to nader skomplikowany proces i warto go zaprezentować zaczynając od strony fizjologicznej.
Rodzenie
Rozwiązanie ciąży, którym jest moment porodu, to często bardzo wyczekiwany dzień. W tym czasie przychodzi na świat wyczekiwane i upragnione dziecko. Jest wiele kobiet , które bardzo stresują się tym dniem, szczególnie jeśli jest to ich pierwsze dziecko. Dlatego ważną rolę w trakcie ciąży i podczas porodu odgrywa spokój.